Följ Kungsbacka Kalaset på facebook

KUNGSBACKAKALASET

29-30 juli 2011

Tack för i år!

Nu är årets kalas slut, och bollen för årets Oktoberfesten har börjat att rulla. Vädergudarna var på vår sida i år, och det var en stor bidragande faktor, för att kalaset blev en så stor succé. 6.000 personer besökte KungsbackaKalaset i år, helt fantastiskt. Då detta är kalasets andra år så har vi fortfarande mycket kvar att lära. Därför är vi tacksamma för alla kommentarer, vad som var bra och vad som kan förbättras.

Fredagen med Uno Svennigsson och Björn Rosenström blev en stor succé, tyvärr var vi inte beredda på denna fantastiska publikanstormning. Vi ber om ursäkt för alla problem som uppstod under fredagen och hoppas att det blev en bra kväll trots vissa hinder i vägen. Detta är självklart något vi tar med oss till nästa år, så att det inte skall upprepas igen.

Lördagen utökade vi med fler barer, mer personal och en bättre entré. The Poodles rockade loss och gav publiken en show som sent kommer att glömmas och Anne-lie Rydé bjöd oss på ett kärt återseende. En härlig kväll som avslutades med dans och vacker sång (från gästerna), till välkända låtar fram på småtimmarna.

Vi vill även tacka alla barn som var i Badhusparken och deltog i festligheterna. Dagarna bjöd på många skratt och hela parken fylldes av liv som aldrig förr. Barn är oslagbara!

Skicka oss gärna ett mejl med dina tankar, vi lovar att ta till oss av allt som skrivs.

Vi syns nästa år. Hälsningar Aziz och George med personal

 

BILDER FRÅN KALASET 2011

SAMARBETSPARTNER

Black Pearl Pascha Lounge Hemsidor och mindre trycksaker - Mixdesign i Kungsbacka

ARRANGÖR

Restaurang Ester

© Copyright 2010-2011 | Alla rättigheter KungsbackaKalaset

Producerad av Mixdesign